Opozorila

Betka Galičič me je prehitela: v zadnjih Alpinističnih novicah je bilo zapisano tudi: »... prosim plezalce, da sporočijo, kje so še repki s počenimi zaporami in kje so repki s precej obrabljenim nosilnim delom ... še bolje pa na plezanje.net, kjer bo Ivan za ta namen odprl novo rubriko in bo vse zbrano v eni bazi.«

Že nekaj časa sem pripravljal opozorila, ki jih tako kot komentarje in opise razmer lahko dodate smerem ali plezališčem/stenam, zdaj pa sem pohitel, predvideval da bo kljub prazničnemu vzdušju v četrtek popoldne deževalo (žal se nisem zmotil) in dokončal vnos opozoril, ki jih uporabljajte namesto komentarjev za sporočanje okvar varovalne opreme (sidrišča, svedrovci, repki, vponke ...).

Opozorila lahko dodate s povezavo dodaj opozorilo na dnu opisa plezališča, stene ali smeri ali pa s pomočjo menuja Dodaj (precej zgoraj desno). Ko je okvara odpravljena, lahko opozorilo umaknete s pomočjo gumba »Umakni opozorilo« (to lahko stori le avtor opozorila ali urednik, seveda po predhodni prijavi).

Opozorila so vidna na vrhu opisa plezališča ali smeri (pred skicami, fotografijami ali spiskom smeri v plezališču), pa tudi v spisku Zadnji komentarji v razdelku Novosti in statistike na prvi strani www.plezanje.net.

0 komentarjev:

Objavite komentar