Iščejo se heroji: testiranje novih funkcij

V zadnjih dneh sem »malce« polepšal prijavo na plezanje.net (na primer pred uporabo plezalnega dnevnika) in vnos podatkov v obrazce (trenutno samo pri vnosu treninga na umetni steni). Ker gre za precej obsežne spremembe (čeprav jih od daleč skorajda ni opaziti), bi jih rad čimbolje preizkusil, preden jih prenesem na glavni strežnik.

Če imate nekaj minut časa, bom vesel, če se boste odpravili na dev.plezanje.net, izbrali plezalni dnevnik, se prijavili in poskusili dodati trening na umetni steni. Vaše izkušnje, komentarje, pripombe, napake in kar bo še tega, dodajte, prosim, kot komentar (ali pa mi pošljite mail). Poleg svojih opažanj pripišite, prosim, tudi browser (in verzijo), ki ga uporabljate.

Hvala! Ivan

4 komentarji:

  1. Opera
    Version 9.62
    Build 10467
    Platform Win32
    System Windows XP
    Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
    XHTML+Voice Plug-in not loaded

    Dodajanje treninga na umetni steni mi ne prikaže vnosnih polj. Dobim samo gumba shrani in prekličil
    lp,
    David

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, David!

    Zdaj bi moralo tudi v Operi delati. Sicer pa je Opera (že spet) polomljena. Popravil sem "browser check" da preveri tudi zadnjo neumnost tega browserja in ustrezno reagira.

    Na prvi strani je v razdelku "Moj plezanje.net" nova povezava "preizkusi svoj brskalnik" ki pravilno ugotovi da Opera ne dela tako kot bi morala.

    LP Ivan

    OdgovoriIzbriši
  3. SAS
    vse prov in lepo sam ne morem vnesti ledni vzpon v plezalni dnevnik.Kaj pa nej zdej??
    Lep pozdrav
    Klemen

    OdgovoriIzbriši
  4. Če imaš Firefox 3, uporabi Internet Explorer (glej tudi tale post), drugače mi pošlji mail (povezava na dnu skoraj vsake strani na www.plezanje.net), pa bova reševala naprej.

    Bom uredil tudi probleme, ki so jih zakuhali razvijalci Firefoxa, ampak žal zadeva ni povsem enostavna.

    OdgovoriIzbriši