Iščejo se heroji: testiranje novih funkcij

V zadnjih dneh sem »malce« polepšal prijavo na plezanje.net (na primer pred uporabo plezalnega dnevnika) in vnos podatkov v obrazce (trenutno samo pri vnosu treninga na umetni steni). Ker gre za precej obsežne spremembe (čeprav jih od daleč skorajda ni opaziti), bi jih rad čimbolje preizkusil, preden jih prenesem na glavni strežnik.

Če imate nekaj minut časa, bom vesel, če se boste odpravili na dev.plezanje.net, izbrali plezalni dnevnik, se prijavili in poskusili dodati trening na umetni steni. Vaše izkušnje, komentarje, pripombe, napake in kar bo še tega, dodajte, prosim, kot komentar (ali pa mi pošljite mail). Poleg svojih opažanj pripišite, prosim, tudi browser (in verzijo), ki ga uporabljate.

Hvala! Ivan

4 komentarji:

 1. Opera
  Version 9.62
  Build 10467
  Platform Win32
  System Windows XP
  Java Sun Java Runtime Environment version 1.6
  XHTML+Voice Plug-in not loaded

  Dodajanje treninga na umetni steni mi ne prikaže vnosnih polj. Dobim samo gumba shrani in prekličil
  lp,
  David

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala, David!

  Zdaj bi moralo tudi v Operi delati. Sicer pa je Opera (že spet) polomljena. Popravil sem "browser check" da preveri tudi zadnjo neumnost tega browserja in ustrezno reagira.

  Na prvi strani je v razdelku "Moj plezanje.net" nova povezava "preizkusi svoj brskalnik" ki pravilno ugotovi da Opera ne dela tako kot bi morala.

  LP Ivan

  OdgovoriIzbriši
 3. SAS
  vse prov in lepo sam ne morem vnesti ledni vzpon v plezalni dnevnik.Kaj pa nej zdej??
  Lep pozdrav
  Klemen

  OdgovoriIzbriši
 4. Če imaš Firefox 3, uporabi Internet Explorer (glej tudi tale post), drugače mi pošlji mail (povezava na dnu skoraj vsake strani na www.plezanje.net), pa bova reševala naprej.

  Bom uredil tudi probleme, ki so jih zakuhali razvijalci Firefoxa, ampak žal zadeva ni povsem enostavna.

  OdgovoriIzbriši