Plezanje.info se je združil s plezanje.net

Stran www.plezanje.info se je združila s stranjo www.plezanje.net. Na www.plezanje.net smo prenesli bazo vseh predlaganih ocen in komentarjev, manjkajo le predlagane ocene smeri v nekaterih hrvaških plezališčih, ki se bodo prenesle v naslednjih dneh.

Ocenjevanje smeri lahko začnete s prve strani www.plezanje.net (povezava Ocenjevanje smeri v razdelkih Športno plezanje in Vodnički in smeri) ali pa v prikazu plezališča kliknete nov gumb Oceni smeri. Komentarje smerem in plezališčem dodajate kot doslej, s pomočjo gumba Dodaj na vrhu strani ali s pomočjo povezave Dodaj komentar na dnu strani.

Če strani www.plezanje.net še niste uporabljali, se boste morali pred prvim ocenjevanem na novo registrirati (neodvisno od tega, kakšno uporabniško ime/geslo ste imeli na www.plezanje.info). Ko boste prvič začeli z ocenjevanjem, vas bo po registraciji ali prijavi računalnik povprašal po vašem starem uporabniškem imenu s strani www.plezanje.info (če ste ga imeli) in na vaše novo uporabniško ime prenesel vse vaše predlagane ocene/komentarje s stare strani.

0 komentarjev:

Objavite komentar