Zasebni opisi smeri

Eden od rednih uporabnikov plezalnega dnevnika je želel pri smereh dodajati opise, ki bi jih lahko videl le sam (na primer: kdaj je prvič splezal neko smer, kakšna je, opis detajla …).

V plezalnem dnevniku ste lahko že od vsega začetka ob vsaki preplezani smeri dodajali opombe, ki pa so bile vidne le ob pregledovanju posameznega plezalnega dne. Zdaj so te opombe vidne tudi v spisku vzponov v smeri, ki ga lahko dobite na (vsaj) tri načine:

  • kjerkoli v plezalnem dnevniku kliknete na ime smeri;
  • kjerkoli v plezalnem dnevniku kliknete na ime plezališča (prva stran, pregled vzponov ...) da dobite spisek plezalnih dni v tem plezališču in spisek preplezanih smeri, nato kliknete na ime smeri (kot zgoraj);
  • v opisu plezališča (na primer: iz spiska slovenskih plezališč) prikažete svoje vzpone, nato kliknete na vrsto vzpona (npr. “Rdeča pika”).

Opombe o smeri so vidne tudi v prikazu opisa smeri, ki ga dobite (na primer) s klikom na ime smeri v spisku smeri v plezališču. Na strani, ki opisuje posamezno smer, v meniju ob imenu smeri izberite možnost Prikaži … Moje vzpone in pripombe (ta možnost je vidna le kadar ste prijavljeni); na dnu strani se bo pokazal spisek vaših vzponov v tej smeri in vaše opombe.

0 komentarjev:

Objavite komentar