Grafični prikaz vaše forme

Plezalni dnevnik vam že nekaj let izračuna vrednost vaših najboljših vzponov po sistemu, ki ga uporablja spletna stran 8a.nu. Konec lanskega leta sem dodal še možnost da si izračunate vrednost najboljših vzponov v izbranem časovnem obdobju, zdaj pa si lahko narišete še graf te vrednosti skozi ves čas vaše uporabe plezalnega dnevnika: na strani Statistika v plezalnem dnevniku kliknite ikono desno od spiska najboljših vzponov. V grafu so prikazane 12-mesečne vrednosti najboljših vzponov izračunane v razmiku treh mesecev.

Prikaz »mojih prilog«

Uporabniki, ki so dodali večje število prilog, imajo včasih precej dela z iskanjem svojih prispevkov. Predvsem njim je namenjen izpis mojih prilog, ki vam pokaže vse skice, fotografije in zemljevide, ki ste jih prenesli na plezanje.net. Povezavo nanj boste našli v spisku Moje … v razdelku Moj plezanje.net na prvi strani www.plezanje.net.

Opomba: izpis pokaže le zadnjih 50 prilog. Če ste dodali več prilog, si jih lahko ogledate s klikom na gumb Vse priloge tega avtorja (zgoraj desno).