Popravki vnosa plezanja v plezališčih

Vnos plezalnih dni v plezališčih je doživel manjše popravke:

  • Če izberete plezanje na Hrvaškem, so v seznamu samo plezališča.
  • Če izberete državo iz seznama »drugih držav«, boste v seznamu našli samo plezališča v tej državi (prej so bile v seznamu še stene), datum plezanja in soplezalca pa boste lahko vnesli šele ko boste izbrali plezališče.

Če vam bo vnos plezalnih dni nagajal tudi po pritisku tipke Ctrl/R, me lahko seveda takoj obvestite.

5 komentarjev:

  1. Živjo,

    je možno, da bi bila prijava bolj user-friendly?
    Da sta okenci takoj na začetni strani in si prijavljen takoj, brez raznih vmesnih dodatnih strani? Pa če je možna avtomatska prijava?

    Hvala za stran.

    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo!

    Moram priznati da ne razumem kaj te moti. Ko enkrat opraviš registracijo, browser check (ki je nujen da ljudje z drugače nastavljenimi browserji ne jamrajo da jim ne dela) in terms-and-conditions, je naslednjič prijava samo eno pop-up okence s prve strani (ali posebna stran, odvisno od tega kateri link klikneš).

    Mi lahko poveš kaj več?

    LP Ivan

    OdgovoriIzbriši
  3. Ahh, nevermind. Očitno sem jaz preveč klikal in mi je tole javilo. Kako? Ne vem :D

    lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Zdravo!

    Najprej po- in zahvale za super spletišče. Zanima pa me ali bi bilo možno dodati še "prostorsko" komponento, torej ali prikaz lokacije pri posameznem plezališču na Plezanje.net (Google Maps okence), ali pa povezljivost iz obstoječega zemljevida vseh plezališč na prikaz posameznega plezalčišča na Plezanje.net?

    Kar tako malo modrujem... :)

    lp,
    Matic

    OdgovoriIzbriši
  5. Že dolgo na mojem spisku "glasbenih želja", pred tem so v vrsti še trije večji projekti ... za dva od njih boš izvedel prav kmalu ;)

    OdgovoriIzbriši